Dr. Purebl György - Te jól alszol?

Kiadó: Terc Kft

Oldalak száma: 140

Borító: papír, puhakötés

Súly: 219 gr

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2014

1 990 Ft

Dr. Purebl György pszichiáter kötete az alvással kapcsolatos leggyakoribb és legjellemzőbb gondokról és a problémák megoldásáról, hogy az alvás mindenkinek felfrissülést nyújthasson a mindennapokban.

Alvászavarokkal küzd, mint oly sokan mások is? Szeretne mindig kipihenten ébredni? Kíváncsi arra, elmondanak-e valamit Önről az álmai? Vagy esetleg arra, milyen valójában az alvajárás és a furcsa éjszakai viselkedések természete? Mik a tévhitek, mítoszok, hiedelmek az alvással kapcsolatban - és mi a valóság? Milyen természetes praktikákat alkalmazhat azért, hogy jobban aludjon?

Aligha van olyan ember, akinek magának vagy családtagjainak ne lett volna már alvással kapcsolatos gondja. Az alvás életünk egyharmadát kitölti, a másik kétharmadát pedig befolyásolja. A Te jól alszol? című könyvben ezért összeszedtük a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyeket az alvással, az álmodással és az alváshoz kötődő viselkedésekkel kapcsolatban legtöbbször feltesznek - tehát amelyekre legtöbben nagyon kíváncsiak vagyunk. Benne vannak a legfontosabb tények arról, mit gondol ezekről a tudomány, és nagyon sok olyan gyakorlati tanács, tipp is olvasható, melyek nemcsak tudományos, hanem kifejezetten hétköznapi problémákra jelentenek választ - azoknak, akik egyszerűen csak jobban szeretnének aludni.

A témaköröket több ezer alvászavarral küzdő ember és hozzátartozóik gyakran feltett kérdései alapján állítottuk össze. A válaszokba pedig belefoglaltuk a szerző több mind húsz éven át gyűjtött tapasztalatait az alvászavarokkal kapcsolatban.