Minden sikerül

Ajánlott kor: 10+, 


270 oldal, puhafedeles, A/5 méretű

5 490 Ft

Egy könyv, ami erőt ad. Egy könyv, ami feltölt.
Gondolatok. Rajzok. Versek. Szösszenetek. Tanulságok. Zene. Igen, zene!
És brutál energiák. Azon filóztam, hogy hogy tehetem bele mindazt, ami bennem van. Sőt, máris benne van.

"PÁR PERC ALATT MEGFORDULT A NAP."

"Reggel még azt gondoltam, kihagynám ezt a napot, mert mindig felhoz valamit. Sok negatív dolog történt, igyekeztünk gyorsan feldolgozni .... Indulni készültem az időpontomra.

És akkor...

Jázmin futva hozta a telefont . Csillogó szemek, öröm...-anyaa ! Robi hív !

Pár perc alatt megfordult a nap.

Csak pár perc és milyen sokminden volt benne. Ez most leírhatatlan. Annyiranagyonnagyonszuper.....!!

Ismét a legjobbkor! Köszönjük az új könyved!"

Jázmin és Edina

ŐK ÍGY AJÁNLJÁK A KÖNYVET:

HIHETETLEN ERŐT AD AZOKNAK, AKIK BIZONYTALANOK ÖNMAGUKBAN.

"Robi egy olyan ember, aki mindent szívvel-lélekkel csinál. Fontos számára, hogy adjon hogy értéket teremtsen, hogy boldog mosolyt varázsoljon az arcokra. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, egyedül vagy osztályban. A lényeg a boldogság. Az, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, bárki bármit is mondjon. Hihetetlen erőt ad azoknak, akik bizonytalanok önmagukban. Ez a könyv erről az erőről szól. Megmutatja, hogy mindenkiben megvan, és segít, hogy elő is tudjuk hozni magunkból. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát úgy, ahogy van. Hogy lehessünk "csak úgy". "

Szabó Eszter pszichológus


MINDEN NAP EGY ÚJ CSODA!

"Minden nap egy új csoda! Robit ismerve, hiszem, hogy ez tényleg így van. Szülőként és nagyszülőként mindennél fontosabbnak tartom, hogy gyermekeink boldogan, lélekben szabadon élhessenek. Éppen ezért, rajtunk múlik, hogy lelkük megértő, pozitív, segítő útmutatást kapjon jövőjükre vonatkozóan. Robi munkája ebben kiemelkedő és példa értékű. Felismeri, fejleszti kicsiny gyémántbogarainkban mindazon képességeket, melyek segítő közreműködése nélkül, talán örökre rejtve maradnának ezekben a csöpp emberkékben. No és persze, ez alól a felnőttek sem kivételek. Milyen jó lett volna sokunknak, ha gyerekkorunkban nekünk is lett volna egy Vámos Robink! Talán sokan másképp látnánk a világot mostanság. Emlékszem, micsoda őrült energiákkal telve jöttünk haza azon az estén, amikor Robival töltöttünk egy csodálatos délutánt a Táblácska műhelyben. Rengeteget nevettünk, jókat beszélgettünk és láss csodát, kiderült, hogy tudunk rajzolni! Nos, ilyen hatással van Robi, ránk felnőttekre is. Olvassuk hát a könyvét! Szívjuk magunkba a pozitív, segítő gondolatokat, a szeretet felemelő és gyógyító energiáit! S, hogy mi vár ránk a végén? A remény a lelkünkben, hogy minden nap egy új csoda és ha igazán akarjuk, Minden sikerül!" Forintosné Kárász Zsuzsa kormánytisztviselő (2 és fél éves gyémántbogár palánta nagymamája)