A Fordulat avagy a titkok lapjai versbe szedve

Kiadó: Hédimed Extra Kft.

Oldalak száma: 88

Borító: puhafedelű, ragasztott kötés

Méret: 125 x 175 mm x 50

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2024.

8 500 Ft

Minőségi kiadvány kívül-belül, már a látványa is elindítja az olvasót az úton.

"Most te is végigkalandozhatod az Utat!"

Egy igazán különleges könyvet szeretnénk megmutatni Neked, melyet egy, a szó legnemesebb értelmében "gyógyító" írt. Valójában nem is úgy írta, mint az írók egy regényt, hanem érzéseit, meglátásait vettette papírra, hogy aztán mások nyitott szívvel olvasva többek legyenek általa. Valahol egy verses könyv, melyet a Tarot kártya ihletett, de túlnyúlik annak magyarázatán, inkább lapjainak varázsába vezet be minket.

"Forgasd, mikor kérdés esetleg kételygyötör.
Olvasd csak úgy, ha kedved tartja egy napsütéses délutánon, vagy egy esős hűvös estén."

Ajánlások olvasóimtól:

"Kedves olvasó! Te, aki kezedben tartod e kis ékszer könyvet, mire is számíthatsz? A Tarot jelképeivel szimbólumaival életbölcseletet mutat, az emberi életek körforgását. Ezen kis könyvben megtalálod a "lapok" értelmezéséhez a kulcsot. Azt az esszenciát, amivel életed történéseit, fejlődését megfejtheted, megértheted. Ez a könyv olyan, mint egy hatékony gyógyszer a léleknek, csak megfelelő "adagolásban" érdemes alkalmazni! Csak lassan, soronként, úgy jobban hat! Kellemes lélekgyógyulást!"
Lajkó Zsuzsi – lélekmentor

"Útkeresésem során, több mint tíz éve ismertem meg Hédit. Általában mindig tudtunk egymásról, de most az írás egymás mellé irányított bennünket. Mindig felnéztem rá, a tudása, alázata, elhivatottsága és sok más tulajdonsága miatt. Tarot kártyából olvasni számomra misztikus tudomány, hát még a lapokról verset írni. Hédi verseiben kibontja a Tarot nagy árkánumának lapjait. Beleláthatunk egy különleges világba, a lélek utazásának világába. Verseit olvasva elgondolkoztam saját bejárt, és még előttem levő útról. Bátorságot, hitet merítettem belőlük." Kis Etelka – író