Kautzky-Szemők Adrienn

Kautzky-Szemők Adrienn következő előadása

2024. május 25.

Komplementer med.terapeuta, alt.agrármérnök, szakközgazdász fitoterapeuta, reflexológus

1994-ben szereztem diplomát Gödöllőn, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen, ahol örök szövetséget kötöttem a természettel, és minden olyan tudást igyekeztem magamévá tenni, ami az ember testi-lelki jólétét szolgálja … legyen szó tudatos táplálkozásról, a bioritmus egyénre szabott kialakításáról, regenerációról, illetve számos betegség megelőzésre alkalmas módszerről … különös tekintettel a gyógynövényekkel ill. ortomolekuláris (hatóanyag központú) való kezelési módszerekre. Általában mindent tisztelek és szeretek ami él! Ami él pedig rezgéssel, energiával rendelkezik és mindez egy nagy holisztikus rendezőelv szerint működik. Ezen belül az ember testi- lelki egészsége vagy éppen betegsége szintén összefügg mindezekkel.

Alkalmazott pszichológiát, viselkedésterápiát és pedagógiát az ELTE-n tanultam, majd a természetgyógyász oklevél megszerzése után reflexológusi ill. fitoterapeuta szakvizsgát tettem, ezt követően a Germán Új Medicina kurzusait végeztem, majd akupresszúrát és akupunktúrát tanultam. Munkámat 15 év energetikai tanulás is segíti, 2019-ben Reiki III. vizsgát tettem.

Holisztikus szemléletű gyógyítóként vallom, hogy nem betegségeket, hanem minden esetben az egész embert kezeljük, törekedve egy esetlegesen megborult testi-lelki harmónia visszaállítására.