Czigléczki termékcsalád

IDEG étrendkiegészítő

A doboz 30 db kapszulát tartalmaz. OGYÉI Notifikációs szám: 30877/2023 Magyarországon gyártott Színezék és tartósítószermentes GMO-mentes Vegán

4 990 Ft

  A szerzőről

  Dr. Czigléczki Gábor, PhD.
  idegsebész szakorvos, gerincspecialista

  Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Gerincsebészeti Osztályán dolgozom orvosként. Tudományos munkámat a Semmelweis Egyetem, Idegsebészeti Tanszékén végzem, főbb érdeklődési területem a minimálisan invazív gerincsebészeti technikák fejlesztésében és alkalmazásában való részvétel.

  Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a korábbi Országos Klinikai Idegtudományi Intézet nemzetközi hírű orvoscsapatában eltöltött hosszú években egyedülállóan gazdag tapasztalatokra tehettem szert.

  Hiszek abban, hogy a beteg és az orvos együttműködése minden esetben megkönnyíti a betegségből való kigyógyulást, a vágyott egészség visszanyerését. Hiszek abban is, hogy ha egy betegséget a megfelelő időben és megfelelő módon kezdünk el kezelni, akkor minden problémára megtalálható az a megoldás, amely a legmegfelelőbb és leggyorsabb módon segíti elő az életminőség visszanyerését, a fájdalomtól, a korlátozottságtól vagy épp a kilátástalanság érzésétől való megszabadulást.