Táplálkozás Medicina - egészségügyi
szakdolgozóknak
Időpont: 2024. április 6. szombat

KÉPZÉSI PROGRAM 10-től 16-ig
1. Az ember Holisztikus megközelítése - Dr. Hauberl Emőke Katalin, jogász, természetgyógyász, kineziológus, Funkcionális táplálkozási szakértő, Védikus Bölcsész; Jóga Életmód Mentor, Life coach, Mediátor
2. Emésztési problémáink az izmok tükrében - Dr. Hauberl Emőke Katalin
3. A mikrobiom, mint életközösség - Bóday Ádám János, kutatómérnök, okl. agrármérnök, életmód változtatás és terápia a mindennapokban, élelmezés vezető
4. Mikrobiom és az emberi egészség - Bóday Ádám János
5. Étel és Árúcikk dilemmája - táplálkozom, vagy fogyasztok? - Bóday Ádám János
6. A táplálkozás antropozófus szemmel - Dr. Komáromy Hedvig, háziorvos, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta
7. A táplálkozási problémák kezelése antropozófus szemmel - Dr. Komáromy Hedvig
8. Tévutak, elhibázott divatirányzatok szélsőségei - Dietetika napjainkban - Spindler Eszter Mercédesz, dietetikus
9. A dietetika valódi jelentősége és lehetőségei, prevenció és felépülés - Spindler Eszter Mercédesz
10. Kérdések, beszélgetés az előadókkal
Orvosoknak, fogorvosoknak, klinikai szakpszichológusoknak és gyógyszerészeknek
NEM AKKREDITÁLT
Szabadon választható elméleti képzés. Az alábbi egészségügyi szakdolgozóknak 11 továbbképzési pont: 9. mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoport, 15. rehabilitációs és életvezetést támogató szakmacsoport, 16. dietetikai szakmacsoport, 17. természetgyógyászat szakmacsoport. Nyilvántartási szám: SZTK-A-38648/2023
Részvételi díj: 18 000,- Ft
A továbbképzés nem zártkörű, előzetes jelentkezés alapján és a részvételi díj befizetése ellenében minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Jelentkezés a továbbképzés(ek)re
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont 1. emelet, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.