Másolat Popper Péter - Várj, amíg eljön az órád

ÚJ!

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó

Oldalak száma: 254

Borító: puhakötés

Méret: 135 mm x 170 mm x 20 mm 

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2024. május

3 990 Ft

Popper Péter "India-könyve" az életmű egyik legszínesebb, legolvasmányosabb darabja, melyben a szerző arról vall, mit tanított neki a Kelet, hogyan változtatta meg a nyugati pszichológiára és filozófiára épülő gondolkodását. A személyes élményekkel és szórakoztató anekdotákkal teli kötet három indiai utazás történetén keresztül avat be mindabba, amit a neves pszichológus e nagy spirituális hagyománnyal bíró, ám gyorsan változó kultúrában megtanult, megtapasztalt. "Talán ez India legfontosabb tanítása az én számomra: ne sirasd, ami nem jött el hozzád, vagy amihez te nem érkeztél el idejében. Ebből tudhatod, hogy nem volt megírva sorsdöntő találkozásotok az Élet Könyvében – vagy a karmádban, ahogy tetszik. Nem vagyok Ázsia-rajongó. Nem hiszem, hogy a Távol-Keleten boldogabbak, egészségesebbek, harmonikusabbak az emberek, közelebb élnek a teremtés műhelyéhez, mint bárhol a világon. Nem hiszem, hogy aki a saját hazájában – ahova talán nem véletlenül született – nem találja meg a szellemi útját, idegen kultúrában megtalálja. Terentius híve vagyok, aki kétezer évvel ezelőtt arra figyelmeztetett, hogy csak égboltot vált, nem lelket, aki áthajózik a tengeren. Nem akarom, hogy megtérj a hinduizmushoz, Buddhához, a dzsain Mahavirához, sem a jógát mai formájába öntő Patandzsalihoz. Én csak mesélni akarok Indiáról, szélsőséges szubjektivitással mindarról, ami ott közel jött hozzám."

Felnőttnek lenni

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Oldalak száma: 167 Borító: puhakötés Méret: 115 mm x 175 mm x 11 mm  Nyelv: magyar Kiadás éve: 2021.

3 650 Ft

Ne menj a romok közé!

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Oldalak száma: 181 Borító: puhakötés Méret:  115 mm x 175 mm x 12 mm  Nyelv: magyar Kiadás éve: 2021.

3 650 Ft

A belső utak könyve

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Oldalak száma: 212 Borító: puhakötés Méret: 115 mm x 175 mm x 15 mm Nyelv: magyar Kiadás éve: 2022.

3 650 Ft