Nervi Optima+ étrendkiegészítő

Legtöbbünk már szembesült élete során idegi eredetű panaszokkal, mely átmenetileg vagy tartósan megkeserítette életünket. Szakembereink célja egy olyan étrendkiegészítő megalkotása volt, mely csak bizonyított hatással rendelkező hatóanyagokat tartalmaz, és azok hozzájárulnak az idegrendszer és az idegek normál működéséhez. 

6 990 Ft

A termék ideális azoknak, akik felfokozott, rohanó életmódjuk vagy betegségük utáni lábadozás miatt szervezetük kimerült állapotát szeretnék javítani és a tápanyagokat pótolni. A maximális hatás eléréséhez a termék rendszeres alkalmazása ajánlott.

A doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Magyarországon gyártott

Színezék és tartósítószermentes

GMO-mentes

Vegán


Az idegvédő vitaminok fontos szerepet játszanak a neurotranszmitterek termelésében, amelyek az agysejtek közötti kommunikációért felelősek. Ezen kívül, segíthetnek fenntartani a megfelelő idegsejt membránok stabilitását és támogathatják a sejtek regenerálódását.

Az idegvédő vitaminok rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a hangulat szabályozásához és az alvás minőségének javításához. Ezek a vitaminok erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, védelmet nyújtva az idegsejteket az oxidatív stressz ellen. Az idegrendszer egészségének megőrzése érdekében válassz olyan ételeket vagy kiegészítőket, amelyek gazdagok ezekben a fontos vitaminokban. Vedd fel a harcot a mindennapi stresszel és támogasd az idegrendszered optimális működését az idegvédő vitaminokkal!

Összetevők egy étrendkiegészítő dobozban:

Hatóanyag Mennyiség/2 kapszula
C-vitamin 100mg
B1-vitamin 5mg
B3-vitamin 10mg
B6-vitamin 20mg
B12-vitamin 25µg
Valeriána-kivonat 50mg
Citromfű-kivonat 50mg
Magnézium 144mg

Adagolás

  • napi 2 kapszula, melyet tartósan érdemes szedni a maximális hatás eléréséhez

Szükséges-e étrendkiegészítőt fogyasztani? *

"A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához, normál működéséhez szükséges tápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin, ásványi anyag, élelmi rost) és a biológiailag aktív összetevőket is (antioxidánsok, L-karnitin, prebiotikumok, probiotikumok, stb.)."

"Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek – szigorú diéta, fogyókúra, felfokozott, rohanó életmód, betegségek utáni lábadozás, stb. – amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartásához."