MOVE Optima+ étrendkiegészítő

Napjainkban a csont és porceredetű problémák már népbetegségnek számítanak, köztük például a gerinccel kapcsolatos problémák is. 

6 990 Ft

Szakembereink célja egy olyan étrendkiegészítő megalkotása volt, mely csak bizonyított hatással rendelkező hatóanyagokat tartalmaz:

  • Glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát, melyek a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei.
  • Mangán, mely hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet képződéshez.
  • D-vitamin, mely hozzájárul az egészséges csontozat, a vér normál kálcium szintjének fenntartásához, valamint a kálcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
  • C-vitamin, mely hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

A termék ideális azoknak, akik felfokozott, rohanó életmódjuk vagy betegségük utáni lábadozás miatt szervezetük kimerült állapotát szeretnék javítani és a tápanyagokat pótolni. A maximális hatás eléréséhez a termék rendszeres alkalmazása ajánlott.

A doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Magyarországon gyártott

Színezék és tartósítószermentes

GMO-mentes

Összetevők egy étrendkiegészítő dobozban:

Hatóanyag Mennyiség/2 kapszula
Glükózamin-szulfát 750mg
Kondroitin-szulfát 300mg
Mangán 0,5mg
C-vitamin 100mg
D-vitamin 10µg
MSM 150mg

Adagolás

  • napi 2 kapszula, melyet tartósan érdemes szedni a maximális hatás eléréséhez

Szükséges-e étrendkiegészítőt fogyasztani? *

"A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához, normál működéséhez szükséges tápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin, ásványi anyag, élelmi rost) és a biológiailag aktív összetevőket is (antioxidánsok, L-karnitin, prebiotikumok, probiotikumok, stb.)."

"Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek – szigorú diéta, fogyókúra, felfokozott, rohanó életmód, betegségek utáni lábadozás, stb. – amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartásához."