Életveszélyes ​állapotok elhárítása a fogorvosi rendelőben

Nincs raktáron Bővített 2. kiadás hamarosan!

Kiadó: Medicina Kiadó

Oldalak száma: -

Borító: kartonált

Méret: -

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2023. augusztus

0 Ft

Dr. Felkai Péter (szerk.) Életveszélyes ​állapotok elhárítása a fogorvosi rendelőben című könyvének 2. bővített és átdolgozott kiadása várhatóan 2023. augusztus végén jelenik meg. A 2018-as, első kiadás 2400.- forintos áron volt elérhető. Az új kiadás áráról még nincs információnk.

A könyv kizárólagos értékesítése miatt egy előzetes igényfelmérést szeretnénk készíteni. Ez a felmérés még nem minősül megrendelésnek!

Kérjük, hogy amennyiben úgy gondolja, majd vásárolni szeretne a könyvből, az alábbi adatokat töltse ki:

Az e-mail cím megadásával Ön hozzájárul, hogy a későbbiekben a megjelenésről értesítést küldhessünk.


Az első kiadás tartalmából: A fogorvosi székbe ülő betegek közül kevesen gondolják, hogy veszélybe kerülhetnek, többségük csak a (vélt) fájdalomra gondol.
A fogorvosok viszont nagyon is tisztában vannak a beavatkozás közben előfordulható életveszélyes szövődmények felléptének lehetőségével, ezért majdnem mindegyik fogorvoskolléga keresi az életveszélyes állapotok ellátását ismertető szakkönyvet. A szakma is (és a jogalkalmazó is) elvárja, hogy a fogorvos felismerje a sürgős beavatkozást kívánó kórképet, intravénás injekciót adjon, folyadékpótlást alkalmazzon, és tisztában legyen az újraélesztés fogásainak elméleti és gyakorlati szintű ismereteivel.
Jelen könyv ennek a tudásanyagnak az összefoglalását igyekszik adni. Reméljük, hogy a kollégák a leírtaknak a gyakorlatban is hasznát veszik, és a rendelőben dolgozóknak is továbbadják tudásukat.