Az energiavámpírok, az örömgyilkosok és az empaták 


ONLINE ELŐADÁS! 2020.09.26.

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Limpár Imre tanácsadó szakpszichológustól, A siker tervezhető könyv szerzőjétől. Az előadás második felében lehetőség lesz kérdezni is!


Az előadás NEM akkreditált!


A kimagaslóan érzékeny emberek, az empaták, hajlamosak az empatikus megközelítés és törődés szemüvegén keresztül, rendkívüli türelemmel és segítőkészséggel, közelíteni az embertársaikhoz. Az energiavámpírok és az örömgyilkosok, pedig gyakran tudattalanul, rendkívüli érzékkel találják meg őket és szívják el negatív látásmódjukkal, panaszkodásukkal, bűntudatkeltésükkel, kritizálásukkal az energiájukat, és ölik meg egy-egy jól célzott mondattal és pesszimista hozzáállásukkal boldog pillanataikat.

Végül az empaták egyszer csak azt veszik észre, hogy a másik környezetében fokozatosan fáradnak, életkedvük és önbizalmuk fogy, egyre kevesebbet törődnek magukkal, a saját érdekeikkel, érzéseikkel, viszont annál többet a másikat, és az ő kívánságaival. A jól alakuló terveik, álmaik és addig működő dolgaik egyre akadozóbbá válnak, olyannyira, hogy végül még akár le is mondanak róluk.

Honnan tudjuk, hogy ki az energiavámpír, örömgyilkos az életünkben? Vajon miért válik valaki energiavámpírrá, örömgyilkossá? Miért tudnak ezek az emberek a mi energiánkból táplálkozni? Hogyan tudunk a környezetükben minél kevesebb sérüléssel működni?


Az előadás ára: 1990,- Ft/fő